fredag den 26. marts 2010

ACNE KOLLEKTIONSSALG

ACNE
Hvis du er til klassiske, rene linjer med et råt twist, så er heldet med dig. Den svenske modegigant Acne sælger nemlig 30. marts ud af sine kollektionsprøver fra forårets og sommerens kolletion.


Du kan altså allerede nu få fingerene i de styles, der hænger på bøjlerne i butikkerne - bare til billigere penge.

Acnes SS10-kollektion er på kvindesiden spækket med indianerfrynser og ruskind. Denim , spraglede leggings, sylespidse stillethæle og - tro det eller ej - batik. Som bare virker!

Til mændene er der rå, klassiske outfits med denimjakker, jeans og stribede trøjer. Et look, der vækker nostastalgiske associationer til 90'ernes Hugo Boss-reklamer.

Hvad: Acne kollektionsprøve-salg
Hvor: Christian IX Gade 1, 3. tv. KBH K
Hvornår: 30. marts kl. 16-19
Bonusinfo: Cash only

Gigantisk udsalgsmesse i Bella Center
 
Der er noget for enhver smag, når giga-lagersalget Cph Moda Outlet løber af stabelen i Bella Center 26. til 28. marts.


Her kan du spare mellem 40% og 80% procent på de forgangne sæsoners varer og kollektioner, når en lang række af butikker og designermærker sælger ud af deres restpartier.

Det er bl.a. Second Female, Bruuns Bazaar, Storm, Sand og A Pair du kan finde her. Til børnene er der designerkluns fra trendnavne som Molo, Katvig, Kenzo, Benetton, Petit Bateau og mange, mange flere.

Boligdesign- og interiørentusiaster kan glæde sig til gode deals på lækkerier fra bl.a. BoConcept, Bialetti, Fatboy og Arne Jacobsens Cylinda-linje.

Hvad: Cph Moda Outlet
Hvor: Bella Center

PUREHEART LAGERSALG

Hvad: Pureheart by Henriette Zobel holder lagersalg


Hvor: Mesterlodden 1, 2820 Gentofte

Hvornår: 26. marts fra kl. 7-17og 27. marts fra kl. 10-15 
 
Håber der er nogen der kan bruge vores tips, jeg skal ikke selv afsted, da jeg drager til NYC mandag og regner med at bruge en del der :)
 
B

Ingen kommentarer:

Send en kommentar