tirsdag den 28. februar 2012

Serum

Jeg har snart fødselsdag og en af din ting jeg ønsker mig er en serum.



Sara Rostrup fra Eurowoman har skrevet denne artikel om den rigtige serum til dig

Der er skrevet side op og side ned om serummer, og hvis det ikke allerede er en naturlig del af din hudplejerutine endnu, er det på høje tid, at du får den rigtige introduktion. Find det serum, der fokuserer på dit behov.
Hvad er et serum egentlig? Har det en effekt, eller er det bare et overflødigt produkt, skønhedsfirmaerne har lanceret for at sælge endnu mere?



En ting er, hvad vi engang gjorde og brugte af cremer, men tidens udvikling, ny forskning og den øgende bevidsthed om skader af huden som følge af sol og forurening gør, at den ene creme, du engang kunne nøjes med, måske ikke længere er nok til at beskytte og pleje din hud ordentligt.
Nuvel, det er nok i overkanten at kalde et serum for livsnødvendigt, og hvis du starter helt fra scratch, er det da heller ikke det første skønhedsprodukt, du skal anskaffe dig. Men serummet, som er et absorberende koncentrat, du kommer på under din dagcreme, er designet til at give din hud endnu mere næring, beskyttelse og fugt, og derfor kan det være et godt supplement til din hudplejerutine. Det absorberes lynhurtigt og når dybere ind i huden, hvor den aktiverer cellerne.
Derved optimerer det virkningen af den efterfølgende fugtighedscreme og skræddersyr plejen til lige netop din hud.

B

Ingen kommentarer:

Send en kommentar